Gönderen Konu: RealityArts Studio Yeni Nesil Oyun Projesi için 3D Artist/Animatörler Arıyor  (Okunma sayısı 1114 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Velarion

  • Üye
  • **
  • İleti: 69
    • Profili Görüntüle
    • http://velarion.cgsociety.org
Selamlar arkadaşlar; Ekim'de başlayacağımız büyük bir oyun projesi için ekibimizi büyütüyoruz. Projemiz PC ve yeni nesil konsollar için üretilecek. Görselliğin çok ön planda olacağı, AAA standardında bir iş olacak. Türümüz third person action adventure. Modelci arkadaşlar için özellikle tarih/fantazi alanda çalışmaları olanlar tercihimizdir.

İhtiyaçlarımız:

- Mekanlar ve proplar için 3D model sanatçıları,
- Karakter tasarımı için 3D Model sanatçıları,
- Karakter ve yüz animasyonu için 3D Model/Animasyon sanatçıları.
- Particle artistler.

Gerekenler:


- Sadece hayal gücü, özveri ve elbette iyi bir showreel. Şu kadar sene çalışmış buradan mezun olmuş illa Maya kullanacak Max kullanacak vs gibi garipliklerimiz mevcut değildir. Tüm tasarımlar en nihayetinde fbx olarak oyun motorunda birleştiğinden isteyen istediği programdaki becerileriyle bize katılabilir. Kendine güvenen atsın mail:) Lakin işimiz tam zamanlıdır.

- Biz 2 defa Epic Megagrants almış ödüllü bir Unreal Engine stüdyosuyuz. Ama Unreal bilme gereklililği aramıyoruz. Biz kendimiz de öğretebiliriz. Ama eğer Unreal biliniyorsa ne ala:)

CV'ler ve/veya Showreeller: info@realityartsstudio.com
Sorularınız varsa info'ya da sorabilirsiniz bana da sorabilirsiniz: kemal@realityartsstudio.com


Envanterimizde XSens mocap suit de olacak ama animasyon işimiz bir hayli fazla zira sinematik bir deneyim olmasını istiyoruz. Görsel dilimiz tamamen gerçekçi. Cartoon/stylish bir tarzımız yok.

Giriş çıkış saatlerimize saygı gösteren, iş dışında da hayatımız/yaşamımız olduğunu bilen ve buna saygı gösteren insanlarız. Bazen özellikle bir trailer veya deadline ile alakalı sıkıntılı olduğumuzda yoğun olacağımız zamanlar olacaktır ama hem bütçemiz hem de vaktimiz bize çok zevkli ve epik bir proje yaparken aynı zamanda insanlığımızı da kaybetmememizi sağlayacaktır:)

Her iş ilanımda bunun altını özellikle çiziyorum zira ben de bizzat bu konuda çok yaralı olduğum için kendi stüdyomda böyle şeylerin olmasına izin vermiyorum. Biz RealityArts Studio'da bir aile gibiyiz. Her işimize bir heyecan ile başlar, o şekilde ilerletiriz. Gerçekten Assassin's Creed gibi Skyrim gibi bir atmosferi kendi kültürümüzle yoğurmak isteyen ve güzel bir ortamda çalışmak isteyen arkadaşlar bizimle iletişime geçerse sevinirim:)

Covid ile alakalı; şu anda Ekim tıpkı Mart/Nisan dönemi gibi olacak mı belli değil lakin işimiz ilk başta stüdyoda çalışacağımız şekilde tasarlanıyor. Fakat virüsün yoğunluğuna ve İstanbul'daki duruma göre belirli bir seviyeden sonra elbette kendimizi koruyacak bir düzene geçeceğiz. Bunun için 2 3 farklı senaryomuz var ve bunları virüsün alarm seviyesine göre harekete sokacağız. Seçilen sanatçı arkadaşlarımızla daha detaylı bunu konuşabiliriz.

CV'ler ve/veya Showreeller: info@realityartsstudio.com
Sorularınız varsa info'ya da sorabilirsiniz bana da sorabilirsiniz: kemal@realityartsstudio.com


Cevapsız dönmüyoruz biz normalde. Herkese cevap veriyoruz. Klasik bir info maili değil yani bu. Bazen çok laubali ve garip mailler atabiliyor insanlar. Dönmezsek onlara dönmüyoruz.

**Eğer daha evvelki ilanlarda showreel attıysanız, yeniden atabilirsiniz veya güncel reelinizi bize gönderebilirsiniz.**

Sevgiler&Saygılar;

İsmail Kemal Çiftçioğlu
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2020, 21:51:24 ÖS Gönderen: Velarion »