This topic has been shown successfully on recent posts.

Gönderen Konu: ÇALIŞMA YOLLARKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR  (Okunma sayısı 7851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yönetici

  • Administrator
  • Üye
  • *****
  • İleti: 145
    • Profili Görüntüle
ÇALIŞMA YOLLARKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
« : Eylül 15, 2005, 13:20:32 ÖS »
SineFX.com forumlarına çalışmalarınızı yollayarak diğer üyelerle paylaşabilir, diğer üyelerin görüş ve fikirlerinden faydalanabilirsiniz.

Foruma çalışmalarınızı nasıl yollayabileceğinizle ilgili açıklamaları SineFX Kullanım Klavuzunda bulabilirsiniz. Kullanım klavuzunda konuyla ilgili bilgilerin yer aldığı bölüm aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Mesajıma nasıl resim eklerim?

Çalışmasını yollayacak arkadaşların bu forumu takip eden çeşitli yaş gruplarından, üyelerimizin olduğunu unutmamaları gerekir. Bu nedenle mesajlarınızda ve yollayacağınız çalışmalarda kullanacağınız uslup ve uyarılar önem kazanmaktadır. Lütfen bu konuya azami dikkat göstererek, diğer üyelerimizin haklarına saygı duyalım... Forum üyelik sözleşmesinde de belirtildiği gibi Kaba, Argo veya genel ahlak kurallarına uymayan mesaj ve çalışmalara forumumuzda yer verilmeyecektir. Ayrıca yollanan çalışmalarda, Şiddet, Çıplaklık, Korku gibi unsurların yer alması durumunda, bunu mesajınızın konu başlığında belirtmeniz gerekmektedir. (Mesajın sonuna ! KORKU ! , ! ŞİDDET !,  ! ÇIPLAKLIK ! gibi bir ek yerleştirebilirsiniz.)

Foruma yolladığınız çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi vermek ve yorum yapacak kişileri yeterince bilgilendirmek mesajı yollayan kişinin sorumluluğundadır.

Mesajının sorumluluğunu taşımayan, çalışmasını yolladığı ve çeşitli öneri ve görüşler aldığı halde mesajları cevaplamayan, yukarıdaki kurallara uymayan üyelerin mesajları, kendilerinin forum yöneticisi tarafından uyarılmasını takip eden dönemde, haklı bir sebep ileri sürmemeleri ya da gerekli düzenlemeleri yapmamaları durumunda silinecektir...

SineFX.com sitesine katkınızdan dolayı teşekkür ederiz..