This topic has been hidden successfully from recent posts.

Gönderen Konu: Batman: Arkham Knight  (Okunma sayısı 3309 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ömer tatlısöz

  • Deneyimli
  • ***
  • İleti: 1885
    • Profili Görüntüle
    • www.omertatlisoz.tumblr.com/
Batman: Arkham Knight
« : Mayıs 23, 2014, 01:09:10 ÖÖ »


Batman: Arkham Knight'a ait ilk fragman yayımlandı!



RockSteady, Batman: Arkham Knight için oyun içi görüntüleri de barındıran bir video yayımladı.

Yayımlanan bu videoya baktığımızda Gotham'ın karanlık ve yağmurlu atmosferini hissedebiliyoruz. Dahası, Batmobile'in sürüş dinamiklerine ilk elden şahit oluyoruz. Araba kovalama sahnelerinden de gördüğümüz üzere, farklı bir sürüş yapısı bizleri bekliyor.

Son olarak, karşılaşabileceğimiz düşmanlardan birkaçı gözler önüne seriliyor.

Oyun; Playstation 4, Xbox One ve PC için yılın son aylarında raflardaki yerini alacak. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım.

İyi seyirler.

Official Batman: Arkham Knight Gameplay Trailer




Çevrimdışı ömer tatlısöz

  • Deneyimli
  • ***
  • İleti: 1885
    • Profili Görüntüle
    • www.omertatlisoz.tumblr.com/
Ynt: Batman: Arkham Knight
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2014, 01:41:51 ÖÖ »
Batman: Arkham Knight ertelendi

Rocksteady Studios'un heyecanla beklenen yapımı Batman: Arkham Knighti ertenledi. Erteleyişinin ardındaki sebep ise oyunculara en iyi deneyimi yaşatmak.

Bu senenin en çok beklenen yapımlarından biri olan Batman: Arkham Knight, artık önümüzdeki senenin beklenen oyunu oldu. Oyunun net çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Oyunlarını neden ertelediklerine değinen Rocksteady, "Oyunculara, yaşayabilecekleri en iyi deneyimi tattırmak istiyoruz ancak bu durum biraz zaman almakta." açıklamasını yaptı. Bildiğiniz üzere oyun, eski nesli (PS3, Xbox 360) es geçti ve direk yeni nesil için geliştirilmekte. Bir önceki nesli atlamalarıyla ilgili sorulara firma " Sadece Batmobile'i bile bir önceki nesilde geliştiremezdik. Olay sadece araba yapmak değil, arabanın sırıtmayacağı bir şehir tasarlamak." açıklamasını yaptı.

Gotham şehrinin büyüklüğüne de değinen şirket: "Gotham şehri, bir önceki oyunumuz Arkham City'nin haritasına oranla beş kat daha büyük. Böylesi bir şehir yaratmak için çok daha fazla hafızaya ve konsol gücüne ihtiyacımız vardı" açıklamasını yaptı.

Ayrıca oyunda kullanacağımız ve düşmanlar karşısında caydırıcı bir etkiye sahip olacak Batmobile'in, özellikleri hakkında yeni bir video yayımlandı. Herkese, iyi seyirler.

Official Batman: Arkham Knight -- Batmobile Battle Mode Reveal