İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ömer tatlısöz

Sayfa: [1] 2 3 ... 95
1
Bilgisayar Oyunları / Ynt: DOOM 4
« : Haziran 12, 2014, 21:52:46 ÖS »
Aynen.... Half life 3 nerdeyse tüm oyun severler bekliyor, Half life daki sesler hala kafamın içinde...

2
Bilgisayar Oyunları / DOOM 4
« : Haziran 12, 2014, 02:45:09 ÖÖ »
DOOM 4

Yeni Doom oyunu en sonunda göründü!

İd Software tarafından geliştirilen FPS türünün atası olan yeni Doom oyunu yıllar sonra göründü!

Yayımlanan videoya göre Doom 4 hakkında çok daha fazlasına önümüzdeki ay gerçekleşecek QyarkeCon'da sahip olacakğız. Wolfenstein: The New Order'ı önceen sipariş edenler, oyunun betasına girmeye hak kazanmışlardı. Sipariş etmeyenler ise oyunun çıkışını beklemek zorunda. Videonun sonunda bizleri oyun tarihinin en korkunç boss'u olan The Cyberdemon'u görüyoruz.

Yeni Doom oyunu  PC, Xbox One ve PS4 için geliştiriyor. İyi seyirler.

DOOM Teaser

3
Filmler / Mucize
« : Haziran 10, 2014, 23:49:45 ÖS »
Türk Filmlerinide destekliyoruz.


MUCİZE



Mahsun Kırmızıgül, Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare’den sonra kariyerinin 4. filmi Mucize’nin fragmanını yayınladı.

Bugüne kadar çektiği filmlerde toplumsal olayları konu alan ünlü yönetmen dört yıl sonra Mucize filmi ile sinema izleyicisiyle buluşacak.   Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kırmızıgül, bu filmde’de yönetmen, senaryo, müzik ve oyunculuğuyla yer alırken. bu kez, 60’lı yılların anlatıldığı bir dönem filmine imza atıyor.
Yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan ve Talat Bulut’un Foçalı bir öğretmeni canlandırğı film öğretmenlere adanmış bir film olacak. Kırmızıgül’ün gerek çekimler, gerekse etkileyici hikayesiyle yine milyonları sinemaya çekeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Çekimleri İzmir Foça, Uşak ve Kars ve Kağızman’a bağlı bir köyde gerçekleştirilen Mahsun Kırmızıgül dördüncü filmi ile bu kez izleyiciyi 1960 yıllarında sefalet içinde yaşayan darbenin içinde debelenen Türkiye’nin panormasına ışık tutacak. Filmde anlatılanlar, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüzbinlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesini anlatıyor. 1960’lı darbe döneminde geçen film, Egeli bir öğretmeninin (Talat Bulut’un) Anadolunun ücra bir köşesine  sürgüne gidişini anlatıyor.

Boyut Film / Murat Tokat’ın yapımcılığında çekilen ve yaşanmış bir aşk masalı ve bir dostluğun hikayesini anlatan ‘Mucize’ 1 Ocak 2015 yılında Türkiye, Avrupa ve dünyanın pekçok farklı ülkesinde aynı anda sinemalarda olacak.

Youtube tam fragman yayınlanmmamış...

Mucize Filminin Fragmanı - (Mahsun Kırmızıgül'ün Yeni Filmi)

4
BU HABERİ BEĞENDİM

Game of Thrones'un son bölümü Cüneyt Arkın filmine benzetildi



Dünya çapında geniş bir hayran kitlesi bulunan Game Of Thrones dizisinin yayınlanan son bölümü final sahnesiyle izleyenleri şaşırtmıştı. Tyrion Lannister'ın davasında karar verilmesi için düello yapılmıştı. Prince Oberyn Martell, Tyrion için dövüşürken karşısında The Mountain (Dağ) olarak bilinen Gregor Clegane'i bulmuştu.

KAFA PATLATMA SAHNESİ ÇALINTI MI?
Düelloda kıvrak dövüşüyle dikkat çeken Prince Martell, The Mountain'ı yere sermişti. Ancak The Mountain, Prince Oberyn Martell'in bir anlık dikkatsizliğinden faydalanmış, prensin kafasını patlatarak öldürmüştü. Game of Thrones'a damgasını vuran bu sahnenin aynısının Cüneyt Arkın filminde olduğu ortaya çıktı.

Sibel Kekilli'nin de oyuncusu olduğu Game Of Thrones'taki bu sahnenin ünlü oyuncu tarafından sızdırıldığı esprisi yapıldı.



Bu Haberi beğendim, Sibel Kekilli hızlı giriş yaptı, bu şekil giderse bi kaç senede iyi mevkiye gelir herhalde, Bizim Nuri (bilge Ceylan) Sibel Kekilliyi örnek alsın... ::)

KAYNAK: ensonhaber.com

5
Filmler / Ynt: Cem Yılmaz' ın yeni filmi PEK YAKINDA
« : Haziran 09, 2014, 21:55:48 ÖS »
PEK YAKINDA | Teaser Fragman

6
Genel Sohbet / yöneticiden memnun değlilim
« : Haziran 07, 2014, 22:10:05 ÖS »
Moderatör Uyarısı:

Mesajınız silinmiştir. Lütfen moderasyonla ilgili mesajlarınızı özel mesaj yoluyla iletiniz.

7
Filmler / Ynt: Film koptu
« : Haziran 07, 2014, 01:20:39 ÖÖ »
Ondan bi alacağım var...

O bana kibarca hakaret etti ama ben söyleyince silindi...

Bu güne kadar seyirci olarak fikrimi söyledim,

Türkiyede sinema niye bu hale gelmiş seyirci olarak fikrimi söyledim...

İyi bir seyirciyim...

Sinemanın durumunu konuşmak için herkesin sinema yapmasına gerek yok, Ha keza eleştirmen bol bol  eleştirir, o zaman onlar filmmi yapıyor...

O şahıs sinema hakkında fikrini söylemiyor bana laf sokma gayretin de niye acaba...

Sizin fikrinizi biliyorum, sizde benimkini... tahammül edeceksin... Bana hakaret etmeyene hakaret etmem...

8
Filmler / Ynt: Film koptu
« : Haziran 06, 2014, 18:55:57 ÖS »
Eskiden, yani 70' ler 80' lerde kendi yağımızla kavruluyorduk, kendi sinemamız vardı, .Fida gibi şirketler yurt içinde dağıtımı yapardı, bizim memleketede gelirdi, Zeki- metin filmleri, kemal sunal filmleri...Ucuz erotik filmler falan...şimdi artık o yok maalesef...Şartlar globalleşti..

Sonucu tekrar söylüyorum, kendi üretimin olacak hemde çok fazla; yoksa abbas yolcu olursun daha ne diyim, nasıl anlatayım...Hemde Onu dağıtabilme becerin olacak( tabi dünyaya)...

Paramount ve Warner hem yapımcı hem dağıtımcı...

Ben de kimsenin sözcüsü değilim tam tersi (üreterek) uyanma vaktimiz geldi demeye getiriyorum...

Türkiyede dünya çapında güzel dağıtımcı ağı kurulsa ne iyi olur, Bizim gibi çizerlerede dışarıya iş satma şansı doğar...

9
Filmler / Ynt: Film koptu
« : Haziran 06, 2014, 18:29:52 ÖS »
Fikrin yok yani...

Ben ne dedim:
Kendi üretimin yok da ondan dedim.
Ivır zıvır fillmlerimizi saymazsak 2-3 yılda bir Cem yılmaz, 2-3 yılda bir Recep ivedik lemi Türk sineması olacak...Onlarıda dışarıya dağıtabiliyormu Fida...?

Üreten söz sahibi olur...

Ha bu arada yukarda linkini verdiğin Fida kendi About unda fazla sallamış, o link pek ciddiye alıncak bi durum değil...

Paramount  ve Warner  eşikcisine verse verse yüzde 1-2 verir... Zaten kendi bürolarını kurmuşlar( gerçi  o bürodanda memnun değiller, yani satış kötü...)

Sonuç: Çok fazla devri-daim yapacaksın başka ayakta kalma şansın yok, yani-
Yani kısa zamansa çok fazla film üretip sürümden kazanma durumu, aha bu tamda amerikayı çağrıştıyor...



10
Filmler / Ynt: Film koptu
« : Haziran 06, 2014, 17:56:47 ÖS »

"Diğer taraftan, 2004 yılından itibaren Amerika ve Avrupa’da yerleşik Lionsgate, Mister Smith, DreamWorks gibi prestijli film stüdyoları ile yaptığı anlaşmalar çerçevesinde toplamda 17,8 milyon izleyiciye ulaşmıştır. Portföyünde bulunan ve Twilight, Saw (Testere) serileri, Hunger Games, Red1, 2 gibi hit filmleri de içeren 450’yi aşkın film ile sinema, ev sineması ve TV kanallarına film içeriği sağlayan Türkiye’nin en büyük tedarikçilerden biridir.

Fida Film, 2011 yılında bünyesine dahil ettiği Tiglon A.Ş. ile sinema dağıtımı ve ev sinemacılığı alanlarına da girerek sektördeki lider konumunu güçlendirmiştir. Sinema dağıtımında Fox stüdyolarının, ev sinemacılığı alanında ise Warner Bros., Walt Disney, Twentieth Century Fox, DreanworksAnimation, Paramount ve Sony stüdyolarının münhasır Türkiye dağıtıcısı olan Tiglon, bu alanlarda pazar lideridir."


http://www.fidafilm.com/tr-tr/kurumsal.aspx

Peki Fida niye batıyor o zaman sence?


11
Filmler / Ynt: Film koptu
« : Haziran 06, 2014, 14:50:55 ÖS »
Türk sinemasımı var? o eskidendi, artık herşey global... Global alana açılamazsa türk sineması akibet belli...Zaten Türk sineması diye bir şey yokda... hani ismi eskilerden kalmış olduğu için Türk sineması dedim...Bu bir dağıtım savaşıdır ve rakipleri tam bir dev...Dağıtım iyi değilse sen bitiksin... Rakiplerin Warner ı  paramount u falan dize  getirmen gerek; artı bu dev rakipler Türkiyeye büro açtılar...

12
Filmler / Splinter Cell
« : Haziran 06, 2014, 02:25:21 ÖÖ »
Splinter Cell



Hatırlamayanlar için küçük bir özet geçelim: Ubisoft’un geliştirdiği ve yaklaşık 10 senedir devam eden popüler stealth action serisi Splinter Cell’in sinemaya aktarılacağı geçtiğimiz senelerde resmen duyurulmuştu. Merakla ülkemizde vizyona girmesini beklediğimiz Edge of Tomorrow’un başındaki adam



Doug Liman projenin yönetmeni ve senaristi olarak atanmış, başrol de The Dark Knight Rises’daki rolünden tanıyabileceğiniz Tom Hardy’ye verilmişti. Uzun zamandır filmle ilgili bir şeyler duymuyorduk diye hayıflanmak üzereydik ki imdadımıza IGN yetişti.

Edge of Tomorrow için Doug Liman’ı yakalamışken Splinter Cell’i de soran IGN, şu cevabı aldı.

“Tom Hardy ile birlikte senaryo üzerine çalışıyoruz. Bence oyundan harika bir film çıkarmak için çok iyi bir açı yakaladık.

Splinter Cell ile iglili her şey daha genç olacak. Daha taze, daha yeni ve daha genç bir seri başlatmak için büyük bir fırsat bu, ve Tom Hardy gerçekten de harika bir aktör. Oyunun bazı demirbaşları filmde de olacak; ama ayrıca eğlenceli olan bir başka şey de onları kullanmamak olacak. Bütün o aparatı ayırıp, karakteri onlarsız hareket etmeye zorlamak eğlenceli olacaktır.”


Bildiğimiz kadarıyla Splinter Cell filmi seneye vizyona girecek. Senelerdir Sam Fisher karakterini Michael Ironside’ın sesiyle dinlediğimizden, IGN’in sorduğu gençlik / yaşlılık sorusu mantıklı; ama bir yandan pek de umursuyor değiliz. Fisher’ı yaşlı sevmemizin sebebi, sesinde o yılların getirdiği alaycılığı, şüpheciliği, profesyonelliği sevmemizdi. Tom Hardy tüm bunları ekrana rahatça taşıyabilecek bir aktör.

İlla Splinter Cell demirbaşlarına sıkı sıkıya tutunmasa da olur aslında; şöyle sağlam bir casusluk hikayesi yapıp, tam ortasına da yıllardır Splinter Cell’i tanımlayan -uluslararası kriz, kentsel bir çevre, aşka meşke dramaya girmeden anlatılan bir komplo hikayesi gibi- ögeleri yerleştirdiler mi, tatmin oluruz gibime geliyor. Siz ne diyorsunuz? Splinter Cell filminden beklentileriniz nedir? Ne olmazsa olmaz, ne olursa tatmin olursunuz? Her zamanki gibi yorumları bekliyoruz.

13
Filmler / Ynt: Jupiter Ascending
« : Haziran 05, 2014, 21:54:35 ÖS »
Jupiter Yükseliyor'un Vizyon Tarihi Ertelendi

Warner Bros, Wachowski Kardeşler'in son bilimkurgusu Jüpiter Yükseliyor'un gösterimi ileri bir tarihe erteledi.

Matrix, Hızlı Yarışçı ve Bulut Atlası gibi filmlerin yönetmen koltuğunda oturanAndy ve Lana Wachowski kardeşlerin son filmi Jupiter Yükseliyor'un gösterimi ileri bir tarihe ertelendi. Bu yaz vizyonda olması planlanan filmin, 2000'den fazla kullanılan görsel efektlerinin planladıkları tarihte bitiremedikleri için 2015 Şubat ayında gösterime gireceği açıklandı. Warner Bros ve Village Roadshow Pictures yapım firmalarının ortak yapımıyla çekilen filmin maliyeti 150 milyon dolar olarak açıklandı.
Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Douglas Booth ve Eddie Redmayne gibi oyuncuların yer aldığı film, insanoğlunun besin zincirinin en alt basamağı olduğu bir gezende geçiyor. En son Kan Bağları filminde yer alan güzel oyuncu Mila Kunis izleyicinin karşısına Jupiter karakteri olarak çıkıyor. Ülkemizde Ağustos ayında vizyona girmesi planlanan filmin, şu an için belirlenmiş yeni bir vizyon tarihi bulunmuyor.

14
Bilgisayar Oyunları / Ynt: Batman: Arkham Knight
« : Haziran 04, 2014, 01:41:51 ÖÖ »
Batman: Arkham Knight ertelendi

Rocksteady Studios'un heyecanla beklenen yapımı Batman: Arkham Knighti ertenledi. Erteleyişinin ardındaki sebep ise oyunculara en iyi deneyimi yaşatmak.

Bu senenin en çok beklenen yapımlarından biri olan Batman: Arkham Knight, artık önümüzdeki senenin beklenen oyunu oldu. Oyunun net çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Oyunlarını neden ertelediklerine değinen Rocksteady, "Oyunculara, yaşayabilecekleri en iyi deneyimi tattırmak istiyoruz ancak bu durum biraz zaman almakta." açıklamasını yaptı. Bildiğiniz üzere oyun, eski nesli (PS3, Xbox 360) es geçti ve direk yeni nesil için geliştirilmekte. Bir önceki nesli atlamalarıyla ilgili sorulara firma " Sadece Batmobile'i bile bir önceki nesilde geliştiremezdik. Olay sadece araba yapmak değil, arabanın sırıtmayacağı bir şehir tasarlamak." açıklamasını yaptı.

Gotham şehrinin büyüklüğüne de değinen şirket: "Gotham şehri, bir önceki oyunumuz Arkham City'nin haritasına oranla beş kat daha büyük. Böylesi bir şehir yaratmak için çok daha fazla hafızaya ve konsol gücüne ihtiyacımız vardı" açıklamasını yaptı.

Ayrıca oyunda kullanacağımız ve düşmanlar karşısında caydırıcı bir etkiye sahip olacak Batmobile'in, özellikleri hakkında yeni bir video yayımlandı. Herkese, iyi seyirler.

Official Batman: Arkham Knight -- Batmobile Battle Mode Reveal


15
Sanki biraz organik gibi değilde heykelimsi gibi, eline sağlık Enes.

16
Bilgisayar Oyunları / Mortal Kombat X Trailer
« : Haziran 03, 2014, 23:02:49 ÖS »
Mortal Kombat X Trailer

17
CG Dünyasından Haberler / Ynt: Blur Studio "Animation Reel"
« : Haziran 03, 2014, 23:00:40 ÖS »
İki gözüm iki çeşme seyrettim...

18
Adobe After Effects / New Plug-in: Color Vibrance!
« : Haziran 02, 2014, 01:25:03 ÖÖ »
Color Vibrance Plug-in


www.videocopilot.net

19
Cinema 4D / Working with X-Particles Fragmentor in Cinema 4D
« : Haziran 02, 2014, 01:23:35 ÖÖ »
Working with X-Particles Fragmentor in Cinema 4D

20
Filmler / Ynt: Edge Of Tomorrow
« : Haziran 01, 2014, 22:27:59 ÖS »
Edge of Tomorrow'a hazır mısınız?
Büyük gün 6 Haziran



Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures yapımı bilimkurgu gerilim Edge of Tomorrow/Yarının Sınırında Oscar adayı Tom Cruise ile Emily Blunt’ı, Doug Liman yönetiminde bir araya getiriyor.

Yarının Sınırında'nın destansı aksiyonu, yeryüzündeki herhangi bir askeri birim tarafından alt edilmesi mümkün olmayan bir uzaylı ırkının yakın bir gelecekte Dünya’ya yaptığı acımasız saldırıyı konu alıyor. 

Binbaşı William Cage (Cruise) intihar sayılabilecek bir göreve gayri resmi olarak atandığında hiç muharebe deneyimi bulunmayan bir subaydır. Birkaç dakika geçmeden öldürülen Cage, açıklanamaz bir şekilde, kendini bir zaman döngüsünün içinde bulur —bu döngü yüzünden, aynı şiddetli çarpışmayı tekrar tekrar yaşamak zoruna kalır ve tekrar tekrar ölür.

Filmin seçili sinemalarda 2 boyutlu, 3 boyutlu ve IMAX olarak dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures; seçili bölgelerde ise Village Roadshow Pictures gerçekleştirecek ve 6 Haziran tarihinde vizyona girecek.

EDGE OF TOMORROW//YARININ SINIRINDA FİLMİNİN TÜRKÇE ALTYAZILI YENİ FRAGMANI

Sayfa: [1] 2 3 ... 95