Gönderen Konu: Geostorm - Uzaydan Gelen Fırtına  (Okunma sayısı 1943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı stuck

  • Global Moderator
  • Deneyimli
  • *****
  • İleti: 2431
    • Profili Görüntüle
Geostorm - Uzaydan Gelen Fırtına
« : Ekim 09, 2017, 19:18:18 ÖS »
Hollywood, gişede oldukça başarılı olan felaket senaryolu filmlere belli aralıklarla geri dönüyor. Şöyle bir felaket filmleri listesi yapılmış. http://www.imdb.com/list/ls058845013/

Türkiye'de 20 Ekim'de vizyona girecek olan filmde, hava durumunu kontrol ederek bazen düzelttikleri bazen de yapay kıyametler oluşturabildikleri uyduları işliyorlar. Filmde düzeni kendine göre bozan bir EL var, evet. Fragmana göre bana biraz Interstellar filmini çağrıştırdı. Bekar bir baba ve kızı üzerinden, ajanlarla, başkanlarla falan, biraz komedi soslu olduğunu anladığımız bir yapım.

Beyaz Saray, insanlık için havayı kontrol edebildiklerini ilan ediyor. Uydunun üzerindeki bayraklar da duruma iştirak eden ülkeleri gösteriyor.



Evet Afganistan'da ABD menşeili terör örgütü Taliban kılıklı insanlar donmuş vaziyette. Yine sözde yardım kuruluşu Birleşmiş Milletler askerleri tarafından bulunuyorlar. Yoo olamaz onları kurtarmalılar, bu insanlığa sığmaz, Hayııırrr.  ::) Yani nüfus dengesini sağlamak için illa atom bombası mı atacaklardı? Bölgesel katliamlar için uydudan kontrol edilebilen bir silah dururken, değil mi?



Arabasını MTV vergisi yüzünden elden çıkaracak olanlar hariç araba sahiplerine çok uygun fiyatlarda yorgan satan bir yer önerebilirim. Gerçi çeyizlik falan yapıyor ama siz arabaya göre olacak dersiniz, saten yerine Amerikan bezi kullanırlar, uyguna gelir.  :P



Yaptıkları yapacaklarının teminatı diyerekten sizi fragmanla baş başa bırakayım. Gişeden kaldıracakları parayla uydularına yeni motorlar takarlar artık.  ::)




  • Illustrator