Gönderen Konu: Fulltime animator  (Okunma sayısı 2208 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı chivalrous

  • Üye
  • **
  • İleti: 155
    • Profili Görüntüle
Fulltime animator
« : Haziran 01, 2006, 20:16:18 ÖS »
Merhaba,
Yakın zamanda başlıyacağımız birkaç proje icin 3d ve compositing konusunda bilgili Fulltime animator ihtiyacı var.İlgilenen arkadaslar, detaylar icin direkt irtibata gecebilirler.
İyi Çalışmalar..

recepnac@sikalareklam.com
02125567200



Çevrimdışı etezer

  • Üye
  • **
  • İleti: 425
    • Profili Görüntüle
Hay Allah!!!
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2006, 08:04:36 ÖÖ »
Yaw Chivailirius kardeş, öyle bir ilan vermişsin ki? Kafam karıştı... Full Time Animatör, Komposit felan. Aslında, bu tür ilanlara çıkıntı yapmak hoşuma gidiyor. Pazar günleri İK gazetelerini alırım ve ilanlara bakarım. Neden mi? Çok gülünç ilanlara rastlayabilirsiniz.
Yüksek Lisans Sahibi, 10 sene tecrübeli, Askerliğini yapmış, (bunlara rağmen) 30 yaşını aşmamış Pazarlama yapabilecek Prezentable Bayan Mimar aranıyor...
İş arayan bir kimsenin düşünce yapısını bir simule etmek lazım öncelikle. Nasıl bir ruh hali içinde acaba bu insanlar. (hele ki animatörler). Bu insanlara nasıl ulaşmalıyız? İletişim nasıl kurmalıyız felan filan.
Animatörlerin büyük bir kısmının zaman merhumu yoktur. Gece gündüz çalışır. Önüne iş koymassanız, açar programını araştırma geliştirme (kısaca Ar-Ge) yapar. suyunu ve ekmeğini önüne koymassanız. Açlıktan düşüp kalır. Fazla yemek verirseniz, çatlar :)
Genel Sohbet bölümünde Hanimasyon diye bir konu açtım. Bu konu içersinde kendimizi daha iyi tanımaya çalışıp, mesleğimizi de tanımlamaya çalışıyoruz. Çünkü piyasada çok ilginç, farklı bir "Animatör" kavramı var.
"Bunların hepsi böyle garip, uçuk insanlar" "Sen Evli misin? Çok tuhaf" "Fazla Mesai mi? Ne mesaisi?"

Saygılarımla..
Ergin TEZER
Not: Chivalirous kardeş, amacım ilanını eleştirmek değil sadece "Hanimasyon" konusuna reyting sağlamak için burada reklam yapıyorum :) Emin ol ki, işe yarayacak :) Bu arada, ileride reklam mantığına girip, konu alanında ya da ismi herneyse bu ilanı örnek vericem...