Çok iyi tebrikler.
Beğenmenize çok sevidim.
Eline sağlık çok hoş. Öyle kare kare inceleyip hata bulmaya çalışmanın anlamı yok, oyunu taşıyacak kadar güzel duruyor. Bir tek; acaba duvar etkileşimleri birazcık daha uzun sürse daha mı hoş olurdu diye düşündüm.
Çok Teşekkürler. İsteyen kara kare de inceleyebilir hiç sorun değil. Duvar etkileşimleri konusunda çok haklısınız. Fakat şöyle bir imkansızlık var o kısımda; karakterin hızı çok fazla olduğu için ve zıplamalarda da aynı hızın hiç bozulmaması gerektiği için duvarlara basınca çok fazla destek alamıyor.
Ayrıca benim canımı sıkan hiç ters hareket yapmaya da vakti yok direk tuşa basar basmak zıplamak zorunda çünkü. Yani bu tarz aksaklıklar biraz oyunun stilinden kaynaklı. Şu meşhur "temple run", "subway surfers" tarzı bir oyun bu.
çok güzel...tebrikler... sunumda çok güzel olmuş... bazı hareketleri izlerken gülmekten kendimi alamadım... Eline sağlık...
Beğenmenize çok sevindim. Şu delikten ters geçmesi biraz abes oldu ama komik gözüküyorsa sorun yok
. Hareketler için "Damian Walters" referans alındı. O hareketin aynısını yapıyor gerçekten.