Eleştiriler için herkese teşekkürler.
Keloğlan 2 Mart Pazartesi günü başlıyor arkadaşlar.
Özellikle 3d ve animasyonla ilgilenen gözler, şüphesiz hatalar yakalayacaktır. İlk bölümü seyrettikten sonra daha yerinde eleştiriler getirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Ancak bizler, çalıştık ettik, elimizden geleni ardımıza koymadık ve mevcut tecrübemiz ve bilgimiz kadarıyla bize verilen zaman diliminde bu kadarını yapabildik (çok da acımasız olmayın yani
![;)](http://www.sinefx.com/forum/Smileys/yenis/wink.gif)
) Buradan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Buna rağmen seyrettirdiğimiz bir çok kesimden insanın eleştirileri genelde olumlu oldu. Hatta beklentilerin üstünde bir kalite yakaladık diyebilirim. Ve herkes bu projede çok şey öğrendi, öğreniyor... Dolayısıyla bir sonraki projemizin kalitesi daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Keloğlan projesinin en azından yerli piyasa için kalite olarak, bir alt sınır oluşturmasını diliyorum. İnşallah diğer firmaların veya arkadaşların yapacakları işler bundan daha iyi olur da çıkan başarılı sonuçlar hem bir sektör oluşturur hem de yabancı yapımlarla yarışır hale getirir, bizi gururlandırır.
Son olarak, hikaye ve senaryo direk Trt'den gelmekte, o yüzden burada daha çok teknik konuları konuşmamız daha yerinde olacak.
Saygılar...