Sayısal Görsel Efekt ve Bilgisayar Grafiği Forumu - SineFX

3D Yazılımlar => 3D Studio MAX => Konuyu başlatan: snaap - Aralık 08, 2009, 18:35:46 ÖS

Başlık: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: snaap - Aralık 08, 2009, 18:35:46 ÖS
Yaptığım beta testing müracaatına gelen 2.0rc1 sürümleri. Max 2010 Design ile çalışmıyormuş. Paylaştım ama bir sakıncası yoktur umarım ?

http://rapidshare.com/files/318038733/Physx_for_Max_2010.rar.html (http://rapidshare.com/files/318038733/Physx_for_Max_2010.rar.html)
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: Emre Goren - Aralık 08, 2009, 18:52:32 ÖS
64 bit????? sonunda :)
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: snaap - Aralık 08, 2009, 18:56:31 ÖS
Denedim çalışıyor :D
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: cezmikardas - Aralık 08, 2009, 22:35:30 ÖS
güzel çalıştı snaap ellerin dert görmesin.
peki RayFire Tool 1.46 x64 çalışacakmıdır fikri olan varmı?
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: snaap - Aralık 09, 2009, 01:18:52 ÖÖ
hmm çalışırmı acaba x64 Physx yok diye kıvırıyorlardı ama bakalım kendi destekleri varmı :D
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: Emre Goren - Aralık 09, 2009, 01:26:48 ÖÖ
rayfire daki physx rayfire kurulumu ile kuruluyor bu durumda yeni bir versiyon çıkarıp içine x64 physx i koyması lazım ama bence final release çıkana kadar bu olmaz..
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: Graf - Aralık 09, 2009, 16:14:03 ÖS
64 bitini kurdum, gayet çalışıyor. Ama çok dikkatli olmak lazım. Herhangi bir hareketinizde anında çökebiliyor, normaldir beta ne de olsa. Fakat bir şey sormak istiyorum, bununla yapılan animasyonları renderleyebiliyor muyuz? bir de bunun kumaş modülü yok mudur? Çıkacak mıdır?
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: snaap - Aralık 09, 2009, 18:59:24 ÖS
Animasyonu bake etmek için autokey ve step modunun aktif olmasından filan bahsediyorlar fakat ben Physx kontrol paneli bulamadım beta diye mi yok acaba :D
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: Graf - Aralık 10, 2009, 03:23:32 ÖÖ
Yok ben ikisini de buldum ama faydasız. Step ya da playe bastığın anda autokey aktikflikten çıkıyor. Sanırım bu beta diye render alamıyoruz. Bu arada kontrol panel, plugini ilk kurduğun anda sayfanın ortasında çıkıyor. Yok çıkmadıysa yukarda menü çubuğunda "help"in yanında PhysX diye menüsü var, oradan da açılabilir.
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: Haluk Zengin - Aralık 10, 2009, 06:40:15 ÖÖ
Bu arada hala Ati chip setli ekran kartları PhsyX i donanımsal olarak destekleyebildiği halde yazılımsal olarak desteklemiyor.. :(
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: cezmikardas - Aralık 10, 2009, 08:15:32 ÖÖ
Bu arada hala Ati chip setli ekran kartları PhsyX i donanımsal olarak destekleyebildiği halde yazılımsal olarak desteklemiyor.. :(
bence bizim işlerin kartı nvidia
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: snaap - Aralık 10, 2009, 14:54:14 ÖS
Toolbar ve bazı araçlar mevcutta üstad Utilities sekmesinde Physx Utilities olması lazımdı Physx Control Panel-Physx Parameters-Geometry Tools filan(Add All Physx,Remove All,Add Selected,Step Frames gibi opsiyonlar mevcut olmalı). Acemisiyim gerçi versiyon farkındandır belki.
Başlık: Ynt: Physx for Max 2008-2009- 2010 x64-x32 Beta
Gönderen: Graf - Aralık 10, 2009, 15:51:18 ÖS
Sanırım ben buldum. Scripts klasöründe nvpx diye bir klasör var. Onun içinde bir sürü physx scripti var. Bunların her biri toolbardaki physx menüsüne yeni fonksiyonlar ekliyor. Bake falan çıktı hep:) Animasyon kaydediliyor oradan.