Gönderen Konu: Acil Yardım Lütfen !  (Okunma sayısı 475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mkara

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
    • Profili Görüntüle
Acil Yardım Lütfen !
« : Nisan 03, 2017, 20:54:49 ÖS »
Arkadaşlar merhaba. cs6 kullanıyorum. premiereyi açınca effectlerden hiçbirini göremiyorum. affect paneli boş görünüyor. yüklediğim pluginleri geçin, kendi effectleri bile görünmüyor. effect panelinin içi boş. ancak maousu üzerine getirince effectin ismi yazıyor. hatta tutup videoyada atabiliyorum ancak effectler görünmüyor. sabahtan beri ugraşiyorum. sildim yeniden yükledim ancak yine olmadı. lütfen bi yardım edin. foruma bakamayabilirim. 0535 876 4354 watsapdan yardım edebilirseniz sevinirim. teşekkürler


  • 3D Generalist

Çevrimdışı stuck

  • Global Moderator
  • Deneyimli
  • *****
  • İleti: 2299
    • Profili Görüntüle
    • ozlem aksoz
Ynt: Acil Yardım Lütfen !
« Yanıtla #1 : Nisan 03, 2017, 21:05:25 ÖS »
window>effect controls seçince açılması gerekiyormuş ya da Window > Workspace > Reset Current Workspace...
  • Illustrator

Çevrimdışı mkara

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
    • Profili Görüntüle
Ynt: Acil Yardım Lütfen !
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2017, 21:08:39 ÖS »
evet kardeşim window da efekte tıklayın effects paneli açılıyor onda sıkıntı yok ancak, effectin içi boş. efektler var ama görünmüyor. mausu üzerine getirince effectlerin ismi yazıyo ancak görünmüyor !
  • 3D Generalist

Çevrimdışı stuck

  • Global Moderator
  • Deneyimli
  • *****
  • İleti: 2299
    • Profili Görüntüle
    • ozlem aksoz
Ynt: Acil Yardım Lütfen !
« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2017, 21:09:54 ÖS »
Reset yapmayı denediniz mi?
  • Illustrator

Çevrimdışı stuck

  • Global Moderator
  • Deneyimli
  • *****
  • İleti: 2299
    • Profili Görüntüle
    • ozlem aksoz
Ynt: Acil Yardım Lütfen !
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2017, 21:10:08 ÖS »
Window > Workspace > Reset Current Workspace...
  • Illustrator

Çevrimdışı mkara

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
    • Profili Görüntüle
Ynt: Acil Yardım Lütfen !
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2017, 21:11:13 ÖS »
denedim kardeşim. hatta c den kaldırdım. baştan kurdum ama yine olmadı.
  • 3D Generalist

Çevrimdışı stuck

  • Global Moderator
  • Deneyimli
  • *****
  • İleti: 2299
    • Profili Görüntüle
    • ozlem aksoz
Ynt: Acil Yardım Lütfen !
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2017, 21:13:12 ÖS »
O zaman ekran kartı sürücünüzü güncellemeniz gerekiyor olabilir. Daha evvel böyle bir tecrübe yaşamadım ama farklı bir sorundan ötürü ekran kartı güncellemesini yapınca normal şekilde çalışmaya devam edebilmiştim.
  • Illustrator

Çevrimdışı mkara

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
    • Profili Görüntüle
Ynt: Acil Yardım Lütfen !
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2017, 21:14:20 ÖS »
deneyim bi teşekkürler
  • 3D Generalist

Çevrimdışı stuck

  • Global Moderator
  • Deneyimli
  • *****
  • İleti: 2299
    • Profili Görüntüle
    • ozlem aksoz
Ynt: Acil Yardım Lütfen !
« Yanıtla #8 : Nisan 03, 2017, 21:15:30 ÖS »
rica ederim, sorun düzelmezse başka yollara bakalım, yazarsınız. =)
  • Illustrator

Çevrimdışı mkara

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
    • Profili Görüntüle
Ynt: Acil Yardım Lütfen !
« Yanıtla #9 : Nisan 03, 2017, 21:19:24 ÖS »
yok kardeşim yaa. zaten güncelmiş. düzelme olmadı. hayatımda böyle bi problemi ne gördüm nede duydum.
  • 3D Generalist

Çevrimdışı stuck

  • Global Moderator
  • Deneyimli
  • *****
  • İleti: 2299
    • Profili Görüntüle
    • ozlem aksoz
Ynt: Acil Yardım Lütfen !
« Yanıtla #10 : Nisan 03, 2017, 21:33:15 ÖS »
Şimdik olan bitenle ilgili bir kaç soru soralım.

-Yeni bir proje açtığınızda efektler duruyor mu?
-Üzerinde çalıştığınız projede mi efektler görünmüyor?
-Üzerinde çalıştığınız dosya daha önce hangi bilgisayarda çalışıldı. Pc'de çaışıyorsanız dosya mac'ten mi geldi vs.
Üzerinde çalıştığınız projedeki efekt sizin bilgsayarınızda yüklü olmayabilir)
-Çalıştığınız proje açılırken uyarı mesajı çıkıyor mu, çıkıyorsa ekran kaydı yapıp ekleyebilir misiniz?


Şu an çalıştığım Pc'de premiere yok, bazı şeylere bakamıyorum o yüzden. Öyle bir öneri getirmiş birisi, dosyanızı farklı bir uzantı ile kaydedin. XML uzantısı. Rapor belgesini açtığınızda "not translated" listelenecek ve hangi zaman akışında efektin kullanıldığını yazıyor olacakmış. Time kodu, layer adı vs. Bu dosyadan belli sıraları "find" CTRL+ F ile bulabilirsiniz.

https://forums.creativecow.net/thread/3/949190
  • Illustrator