Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

49723 Mesaj 5569 Konu- Gönderen: 2842 Üye - Son üye: fotoyalniz
Sayfa: [1] 2 3 |   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Digital Arts Günleri Hakkında  (Okunma Sayısı 3011 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ism@il
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 02, 2007, 07:41:02 ÖÖ »

Merhabalar;

Digital Arts Günleri organizasyonuyla ilgli bir sorum ve bir ricam var.Ben Ankara`da yasayan bahtsiz bir bedevi oldugum icin bu organizasyonu izleme sansim yok.Ailevi sorunlarim oldugu icin Istanbul`a gelebilmem de mumkun degil.Son umudum ve temennim bu organizasyonun video ile kaydedilmesi ve yayinlanmasi.Eger yayinlanirsa ben ve izleme imkani olamayan diger arkadaslar icin muthis birsey olacagini dusunuyorum.Ozellikle Gökhan Sönmez (LW3D) ve Ensar Yanar (Turx)`in anlatacagi Zbrush,Mudbox ve 3d Modellemede Yeni Yaklasimlar ve Cetin Tuker`ìn 3d Ortaminda Eskitilmis Yuzey Dokumasi adli seminerlerini izlemeyi cok isterdim.Bir 3ds max ve Zbrush hastasi olarak bunlar benim icin kacirilmiycak firsat ama malesef hayat sartlari iste.Acaba bunlari izleme olanagim(iz) olacak mi? Aydinlatabilirseniz cok sevinirim.Eger olursa da youtube versiyonu olmaz insallah diye simdiden dua etmeye basladim Gülümseme
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2007, 18:24:21 ÖS Gönderen: Ishmael » Logged

fx-guy
Sponsor Baglanti

Emre Goren
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 02, 2007, 08:10:16 ÖÖ »

bende o tarihte balayında olacağım için etkinliğe katılamıyorum yoksa senin için kameraya alırdım ...ama bildiğim kadarıyla birkaç arkadaş mümkün olursa baştan sona kameraya alacak..önemli olan sonrasında dosya boyutu ve trafik sorunu yaşamadan bir yerlere koymak..

ism@il
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ekim 02, 2007, 09:04:52 ÖÖ »

ALLAH mesut etsin,mutluluklar dilerim abi.

Cok tesekkur ederim gercekten cekmis kadar oldun Göz kırpan Umarim o birkaç arkadas ceker yoksa evlenmis olmana baya bi uzulcem abi.Saka tabiki Gülümseme

Trafik sorunu olmamasi icin ve eger dosya boyutu 100 mb nin ustunde olmuycaksa biraz amelece bir oneri ama en iyi alternatif rapidshare.com
« Son Düzenleme: Ekim 02, 2007, 09:14:54 ÖÖ Gönderen: Ishmael » Logged

fx-guy
Digital Arts
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2007, 15:17:13 ÖS »

DUYURU!

Digital Arts Günleri 27 Ekim tarihinde Yıldız Üniversitesi, Yıldız Kampüs Oditoryum'da gerçekleştirilecek.
İlk duyurularımızda etkinliği İTÜ'de (İstanbul Teknik Üniversitesi) gerçekleştireceğimizi duyurmuştuk. Etkinligin iznini ve başvurusunu yaparken İTÜ salonları ilgili tarih döneminde uygun olmasına rağmen, 10 Ekim Çarşamba günü etkinliğin yapılacağı salonun İTÜ tarafından düzenlenen başka bir etkinlik sebebiyle dolu olması sonucu iznimiz iptal edilmiştir. Sonradan ortaya çıkan ve anlamsız iptal gerekçesi sebebiyle yeni salon arayışına girmek zorunda kaldık. Bizlere çok kısa zamanda geri dönüş yapan YILDIZ TEKNİK Üniversitesi merkez kampüsündeki Oditoryum'unu 27 Ekim için ayırdı.

Digital Arts Günleri 27 Ekim tarihinde YILDIZ TEKNİK ÜNİVERİSETİSİ'nde merkez kampüs Oditoryum'da yapılacaktır.
Adres: Barbaros Bulvarı, Yıldız, Yıldız Teknik Üniversitesi, Yıldız Kampüs, Oditoryum / BEŞİKTAŞ

Etkinlik için ön kayıt yaptıran tüm katılımcılara mail yoluyla bu adres değişikliği bildirilecektir. Ön kayıt için mail gönderenler tekrar mail göndermelerine gerek yoktur.

Ön Kayıt: egitim@digitalarts.com.tr

Ceyhun Akgün

igital Arts Dergisi Yayın Yönetmeni
Grafik Tasarımcı ve Eğitmen
rehakaraca
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 29, 2007, 14:42:43 ÖS »

Ağlayan Ağlayan Ağlayan
Arkadaşalr katılamadık bu organizasyona tüh ya. son anda bir iş çıktı.kafayı bende duvarlara mı vurmayayım ne edeyim.

Abiler bir iki resim atın da ortamı görelim en azından, Ensar ve Gökhan abi karizmatik bir iki resminiz varmı yollayın . Ensar'ın simasını merak ediyorum.
Gelemedik olmadı dostlar.Nasip değilmiş ne yapalım.

Bu organizasyonun ikinci ayağı ne zaman acaba

Bu arada Emre Gören Allah mesut etsin . Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.  Gülümseme Gülümseme
Selamlar sevgiler iyi çalışmalar.
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2007, 14:46:00 ÖS Gönderen: cavlakcekirge » Logged
8Bit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 29, 2007, 14:56:34 ÖS »

Etkinlik ile ilgili fotoğrafları akşam siteye atacağım. Videoya da kayıt ettik. Sanırım Gökhan onları upload edecek. Haberimiz olur.
Maalesef gene 5-6 kişiydik. Üzgün
Fakat Gükhan ve Ensar'ı tekrar tebrik ediyorum. Güzel bir sunum yaptılar. Süre oldukça kısa idi ama gene de iyi bir cumartesi oldu bizim için.
Teşekkür ederiz.

ism@il
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ekim 29, 2007, 14:59:42 ÖS »

Nasil yani? Katilim cok mu azdi 8Bit Şaşırmış

fx-guy
8Bit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2007, 15:05:46 ÖS »

Hayır salon doluydu ama forumdan çok az kişi vardık demek istedim.
Sanırım üniversiteden gençlerde bayağı ilgi gösterdiler. Katılım iyiydi.
Ama dediğim gibi forumdan pek fazla kişi yoktu..
Maalesef

ism@il
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2007, 15:22:17 ÖS »

Bende dedim noluyor 5-6 kisi felan Gülümseme Forumdan bukadar az kisinin gelmesi cok sasirtici ve uzucu.

fx-guy
LW3D
Boş İşler Bakanı
Üstad

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ekim 29, 2007, 16:35:04 ÖS »

Öncelikle seminerde bizi yanlız bırakmayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Sağolsunlar, geldiler ve kendilerini görmekten, sohbet etmekten çok memnun olduk...

Seminer hakkında, izleyen ve takip eden arkadaşlardan çok olumlu geri dönüşüm aldık. umarım yüzümüze "abi kötü olmuş", diyemediklerinden değildir:)

Videoyu en kısa zamanda internet üzerinden paylaşmaya çalışacağız. Bu sayede, gelemeyen arkadaşlarımızında seminerden faydalanmasını sağlamaya çalışacağız. Bizim dışımızda çekim yapan bir arkadaş daha vardı...öğrendiğim kadarıyla onlarda youtube'da yayınlayacaklarmış..

Fotoğraf konusuna gelince, fotoğrafı çeken arkadaşımıza yeterli bilgileri vermediğimizden sorun yaşadık. Elimizde fotoğraf yok. Eğer çeken arkadaşlar varsa, yollarsa çok memnun oluruz Gülümseme

Tekrar, katılan arkadaşlara çok teşekkür ederiz..

Not: Forumdan katılım ne yazık ki azdı. Bu tür ortamları kaçırmamanızı tavsiye ederim. Bizi görürsünüz diye değil..Sektörde ilerde birlikte çalışacağınız, iş başvurusunda bulunacağınız stüdyoların yetkilileri ve çalışanlarıyla tanışmanın, arkadaşlık kurmanın en güzel ve kısa yoludur...

Notlarım   *  Bilgisayar Müzesi   *  
LW3D
Boş İşler Bakanı
Üstad

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ekim 29, 2007, 16:44:38 ÖS »

Elimizdeki fotoğraflardan 2 tanesi..

* seminer.jpg (29.45 KB, 733x344 - Görüntüleme: 52 kez.)

Notlarım   *  Bilgisayar Müzesi   *  
Varış Kaya
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ekim 29, 2007, 17:43:30 ÖS »

Seminere gelmek için günleri sayarken birden bir iş geldi, yok diyemedik böylece önümüz kesilmiş oldu... Yoksa ilk kaydını yaptıranlardan biriydim ve çok istiyordum gelip tanışmayı.
Ne diyelim ki hayırlısı artık...  İnşallah başka bir seminere...
uzak
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ekim 29, 2007, 20:17:21 ÖS »

evet güzel bir etkinlik oldu kimseyle tanışmak nasıp olamdı ama eğiticiydi. izlenimelrine gelince:
öncelikle etkinliği düzenleyen ceyhun akgüne burdan gıyabında teşekürler.
turx ve Lw3d arkadaşlar cidden çok etkili ve teknik bir sunum yaptılar. (turx arkadaşı birz daha farklı biri si olarak düşünmüştüm. Masum)  buradan  arkadaşlara teşekür ederim. eve gidince ilk işim zbrushı açmak oldu.  çağatay şimşekte kendinden emin rahat ve tüm karizmasıyla tecrübelerini paylaştı eğlenceliydi. ,
ancak olumsuz şeylerde yok değildi: çetin türker beni ciddi anlamda hayal kırıklığına urattı diyebilrim. çalışma arkadaşlarına çömez diye geçiştirmesi(hiç hoş  değildi) kullandığı araçlar(hala edit mesh kulanıyormuş:) cidden ben de soğuk su etkisi yaratı. ne bilim daha relax birini beklerken.
hazaro arkadaşta iyi niyetliydi ama biraz daha çalışması ve hakim olduğu bir konuda snum yapmalıydı. artık birdaki sefere diyelim.
hoş eylenceli yorucu bir etkinlik oldu .
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2007, 20:39:22 ÖS Gönderen: uzak » Logged

http://uzak.hintkumasi.com/
http://uzak.cgarena.com/
Bir misafirliğe gitsem
Bana temiz bir yatak yapsalar
Her şeyi, adımı bile unutup
Uyusam...
Melih Cevdet Anday
8Bit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Ekim 29, 2007, 20:44:45 ÖS »

Yav Uzak kardeş, madem oradaydın, " ben burdayım " deseydin ya  Gülümseme. Kapı önünde Sohbet ediyorduk hepimiz. Tanışırdık.

uzak
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ekim 29, 2007, 21:01:02 ÖS »

8Bit;  kimseyi sima olarak tanımayıca kim kimdir nedir bilemedik. dorusu oysa birileriyle tanışırım umuduyla gelmiştim. artık bir sonrakine( gelecek yıl sanırım:). bir dahaki etkinliklte tanışrız.
neyse  en azından bir etkinlik oldu tek başıma bişeyler yapmaktan sıkılmıştım. biraz ufkumuz açıldı.

« Son Düzenleme: Ekim 29, 2007, 21:30:51 ÖS Gönderen: uzak » Logged

http://uzak.hintkumasi.com/
http://uzak.cgarena.com/
Bir misafirliğe gitsem
Bana temiz bir yatak yapsalar
Her şeyi, adımı bile unutup
Uyusam...
Melih Cevdet Anday
Sayfa: [1] 2 3 |   Yukarı git
Yazdır
Sayısal Görsel Efekt ve Bilgisayar Grafiği Forumu - SineFXsineFX topluluğuGenel SohbetKonu: Digital Arts Günleri Hakkında
Gitmek istediğiniz yer: