Gönderen Konu: After effects ile yaptığım yatay kamera hareketlerinde imajlada oluşan teklemele  (Okunma sayısı 6360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kerzami

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 10
    • Profili Görüntüle
10 saniyelik bir animasyonum var,1024*576 sahne çözünürlüğüm var ve soldan sağa 3000 pixellik bir fotoğrafım var.amacım soldan sağa pan hareketiyle fotoyu göstermek. Malesef denemediğim kalmadı text ve sabit imajlarda sanki düşük frame de oynar gibi görüntü atlaya atya gidiyor.Directional blur verdim motion blur verdim olmadı. ufak kıpraşmaları premierede flicker remove yapınca oluyor ama bu tekleme gibi hataları çözmeedim. taki hızını çok duşürmem gerekiyor. çıktı formatıylada ilgisi yok ram preview yapıcada sabit imaj ve sloganlar tekliyor.
elimde düşük hızda olmayan çok örnek var interneten indirdiğim.
Sorun ne olabilir



Çevrimdışı osman safi (herbap)

  • Uzman
  • ****
  • İleti: 6931
    • Profili Görüntüle
    • ortaya karisik
tv/broadcast için mi çıktı alıyorsun? bilgisayar ortamı için mi?

tv içinse field'lı renderlaman gerekir (eğer moblurda işe yaramadı ise)
  • 3D Generalist

Çevrimdışı ferhatozyurt

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 14
    • Profili Görüntüle
pixel blendi açmayı dene, ae de time warp ı da deneyebilirsin

Çevrimdışı jeffparadox

  • Üye
  • **
  • İleti: 382
    • Profili Görüntüle
    • JEFF TREVES PORTFOLYO
Comp'un kac FPS? Tek bir Comp'un mu var projede, yoksa ic ice 2 tane Comp mu? Directional blur yerine After Effects'in layerlarinda olan motion blur ozelligini kullanmayi deneyebilirsin. Ama FPS lerinde bir numara varsa o da cozmez sorunu. O yuzden projeyi biraz daha aciklarsan daha iyi yardimci olabiliriz belki..

Çevrimdışı kerzami

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 10
    • Profili Görüntüle
yabancı sitelerde araştıma yaptım sorunun net bir çözümü yok
50fps yaptım comp settingsi sorun bilgisyarda çözüldü.Artık tv de bunu 50i yemi çevirirler bilemiyorum.ama blurla filan çözülmüyor.Sorun yatay interlace çizgileri flan değil bildiğimiz tekleme gibi.Aynı sorun hd kameramızdada var xdcam hd kamera var ondada panlarda biraz hızlanınca aynı şeyi yapıyor.
« Son Düzenleme: Mart 14, 2009, 18:20:05 ÖS Gönderen: kerzami »

Çevrimdışı jeffparadox

  • Üye
  • **
  • İleti: 382
    • Profili Görüntüle
    • JEFF TREVES PORTFOLYO
sorun bittiyse OK

Çevrimdışı osman safi (herbap)

  • Uzman
  • ****
  • İleti: 6931
    • Profili Görüntüle
    • ortaya karisik
jeff arkadaşımızın önerdiği ae'nin otomatik mblur'u problemi sen istemesen bile çözmeli... çünkü hareket miktarına göre otomatik olarak ayarlıyor kendini

eğer moblur ilede çözülmedi ise, oynattığın sistemde bi arıza olabilir...
  • 3D Generalist