Gönderen Konu: 3d animator  (Okunma sayısı 2309 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrah

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2
    • Profili Görüntüle
3d animator
« : Mart 27, 2006, 13:58:18 ÖS »
Reklam sektöründe çalışacak 3dsmax -after fx-photoshop programlarına hakim arkadaşlar aranmaktadır-



Hakkınızda fikir edinebileceğimiz bir demo eki ile emrahcivelek@gmail.com adresine cv nizi göndermeniz gerekmektedir.

                                                                 kala film - mojo fx / etiler

ilginiz için teşekkürler.


iyi çalışmalar



Çevrimdışı etezer

  • Üye
  • **
  • İleti: 425
    • Profili Görüntüle
Bilgi
« Yanıtla #1 : Mart 28, 2006, 01:19:25 ÖÖ »
Secgili Emrah bey kardeşim,
Bu sitede daha önce de benzeri duyurular yapıldı. Biz de yeri geldiğinde, bu duyurular hakkında çeşitli yorumlarda bulunduk. Sitede yeni olabilirsin diye sana bir-iki şey açıklamak istiyorum. Ben 17 yılı aşkın bir süredir 3d'nin yollarında düşe kalka ilerliyorum. After, PS ve Max' e her türlü taklayı attırıyorum. Bundan önceki 3 sezon boyunca hizmet verdiğim firma sayısının ortalaması yaklaşık 50-100 arasıdır herhalde. Versiyonlarıyla beraber yaptığım filmlerin sayısını sen tahmin et. Vestel, Evkur, Koska, Reis, Atasay felan farklı sektörlerdeki birçok devin işlerini yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Protföyüm inanılmaz geniştir. Çünkü öncelikli prensibim müşteriye hizmettir.
Bir ilan vermişsin. Neden ilan verdin? Biraz tuhaf bir soruymuş gibi gelebilir sana. Ama soruyu bir daha düşün bence! "Neden ilan vardin?" Cevaplar ne olabilir? Mesela, elemana ihtiyacın olabilir; mesela, elinde iş vardır diğer işi de kaçırmak istemiyor olabilirsin. Daha fazla para kazanmaya ihtiyacın olabilir. İşini büyütmek istiyorsundur. Yeni bir araba istiyorsundur. Falan, filan.. Farkındaysan, "ihtiyaç" duyuyorsun. Yani şu anda "emek" talebin var. Doğal olarak çeşitli sitelere olduğu gibi bu siteye de ilan veriyorsun. Sitede, bu işleri yapan arkadaşlardan arz ihtiyacın var ama ne yazık ki gereken ilgiyi gösterip de yeterli bilgiyi vermemişsin. Talep eden sensin Emrah bey kardeşim, bi zahmet işyerinin nerede olduğunu (Mesela istanbul mu? -internet ortamı her yer olabilir- istanbul'sa hangi semt felan)
Ya da reklam sektörü demişsin ama detaylara fazla girmemişsin. Reklam filmeleri yaparken de bu kadar baştan savma işler mi yapıyorsun? Kabalaşmak amacıyla sormuyorum, inan. Sadece samimi olarak, Sektör deki tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. İlanı yazarken belki sıkışık bir anında olabilirsin. Ama talep esnasında biraz daha detaya inersen, hedefini bulma şansın artar. Müşteriden iyi bir "brief" almanın, işi bitirmek anlamına geldiğini sektördeki herkes gibi bilirsin. 50-100 tane cevap geliceğine 2 ya da 3 tane cevap gelse hedefine daha rahat varırsın. Hem böylelikle kendi zamanını ve ilanına başvuranların zamanını da boşa kullandırmassın. Ayrıca verdiğin ilan, karşındaki kişiye gösterdiğin saygının da bir ifadesidir. Unutma, biraz daha incelikli olursan, yeni elemanın artı bir motivasyonla işe başlayıp sana daha fazla para kazandırır.
Saygılarımla...
Ergin TEZER

Çevrimdışı emrah

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2
    • Profili Görüntüle
3d animator
« Yanıtla #2 : Mart 28, 2006, 23:07:15 ÖS »
yoğun istek üzerine ilan yeniden düzenlenmiştir  :)

ilginiz için  teşekkürler

iyi çalışmalar